Faciliteiten

Faciliteiten

Recreatiecentrum "Scholtenhof" met natuurbad, kinderbad, zandstrand en speelweide is een goede locatie voor een onbezorgde vakantie met uw hele gezin. Voor onze jonge gasten is een fraaie speel- en hobbyruimte aanwezig. In de zomermaanden zorgt ons recreatieteam voor een dagelijks spelprogramma.

Kenmerkend voor de camping is het vele groen die een natuurlijke afscheiding vormt tussen de diverse velden. Naast de seizoenplaatsen beschikken we over voldoende ruimte om kortkampeerders goed te ontvangen. Voor de visliefhebber hebben wij uitstekend viswater te bieden.

Recreatiecentrum "Scholtenhof" is gelegen in de Oude ijssel-streek, nabij het bosrijke Montferland en is gemakkelijk te bereiken. Het bied door zijn ligging uitstekend gelegenheid voor wandeltochten en uitstapjes. Het landelijke karakter voert in deze agrarische streek nog steeds de boventoon.

Al fietsend geniet u van de prachtige natuur. Onderweg kunt u gaan picknicken of een bezoekje brengen aan de diverse bezienswaardigheden. De VVV heeft goede kaarten uitgebracht van de fietstochten die dit gebied doorkruisen.
De Achterhoek leent zich bij uitstek voor de meest uiteenlopende vormen van recreatie, kano's kunnen worden gehuurd om bijvoorbeeld een tocht op de Oude IJssel te maken.

Kortom, het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan " Scholtenhof Recreatie B.V. ".

Nieuws

  1. Eindelijk: zomer!

    Het heeft even op zich laten wachten, maar het zit er dan toch aan te komen: zomerweer! De

  2. Nieuwe website is online!

    Vandaag lanceren wij met trots de vernieuwde website van Scholtenhof party- en recreatiecentrum!